Wpis ten nie ma na celu dyskredytowania kogokolwiek, a jedynie wypisanie bardzo niepokojących faktów polskiego internetu.
Serwis http://www.protestanci.org/ jest znany chyba wszystkim polskim protestantom. Tym bardziej przykre jest to, o czym chciałbym napisać.
W linkach serwisów umieszczonych na tym portalu znajduje się odnośnik “forum dyskusyjne”. Po kliknięciu na niego wchodzimy na forum: http://www.nazawsze.webd.pl/forum/
Administrator tego forum przydzielił funkcję moderowania użytkowniku o nazwie “arminianin”, który bez wątpienia nie nadaje się do tej roli.
Dostał on ode mnie ostrzeżenie za następującą wypowiedź:
“…Nie mam z Tobą nic wspólnego oszuście, który przyszedłeś na to forum aby je zniszczyć [nic dziwnego, że nie odpowiedziałeś jaki jest Twój prawdziwy cel na tym forum] i oczczerco, który pomawiasz ludzi oraz trollu, który nie piszesz merytorycznie, tylko wszędzie wciskasz osobiste wtyki…”
http://www.nazawsze.webd.pl/forum/viewtopic.php?p=2157&highlight=#2157
Po czym arminianin przyznał mi 9 ostrzeżeń, przez co zablokował mi możliwość wypowiadania się na tym forum.
Powody ostrzeżeń są zupełnie kłamliwe.
Jaki z tego wniosek wyciagnie administrator i twórca portalu Protestanci.org? Zobaczymy czy potrafi uczyć się na swoich błedach (czym było samo przydzielenie funkcji moderatorskiej znanemu awanturnikowi forumowemu). O dalszych losach tego dziwnego forum dowiemy się niebawem.
Uaktualnienie:
Moderator-troll został już pozbawiony swojej funkcji.